LUNCH TRADYCYJNY
Dania ciepłe
- Pierś z kurczaka w sosie śmietanowym
- Gulasz a'la Beouf Strogonow
- Szaszłyki z indyka z warzywami
- File ze schabu w sosie cytrynowym
- Ragou wieprzowy z bobem i kukurydzą
Mięsa i przekąski mięsne
- Szynka pieczona na gorąco
- Półmisek mięs pieczonych
- Schab faszerowany figami i migdałami
- Szynka wiejska z owocami marynowanymi
- "Talerz mięs pieczonych"
- Deska pasztetów z żurawiną lub piklami
- Rolada wieprzowa ze szpinakiem
- Półmisek wędlin z owocami marynowanymi
Przekąski
- Babeczki jajeczne z kremem broklułowym
- Roladki serowe z kiełkami słonecznika
- Francuskie ruloniki z gruszką
- Roladki szynkowe z piklami
- Roladki szynkowe z sałatką jarzynową
- Zawijasy szynkowe z sałatką z krewetek
- Jajka faszerowane musem kurkowym
- Rurki francuskie z kremem z kurczaka
- Kwiatuszki z sałatką z tuńczyka
- Rurki francuskie z kremem jajecznym
- Półmisek serów z owocami
- Roladki szynkowe z sosem tatarskim
- Talarki z trzema rodzajami serów
- Roladki szynkowe z kremem chrzanowym
- Rulony warzywne
- Rurki francuskie z kremem serowym
Sałatki
- Tęczowa z serem brie
- Kolorowa z selerem naciowym
- Migdałowa z sosem serowym
- Italia z serem i szynką
- Fiodora z kawiorem
- Z oscypkiem i jajeczkami przepiórczymi
- Amerykańska a' la MC
- Ziemniaczana ze szczypiorkiem
- Jarzynowa z rodzynkami i orzechami
Napoje
- Kawa, herbata
- Soki owocowe
- Napoje gazowane
- Woda mineralna
- Wino białe i czerwone
LUNCH WŁOSKI
Dania ciepłe
- Zupa Minestrone
- Raviolli ze szpinakiem
- Indyk po sycylijsku
- Fettucinne z owocami morza
Przekąski
- Roladki z cukinii zawijane z serem kozim i papryką
- Vittello tonatto
- Szynka parmeńska nadziewana rukolą
- Pomidory faszerowane pastą serowo-czosnkową
- Medaliony wieprzowe z musem szpinakowym
- Polędwiczki faszerowane szałwią i serem gorgonzola
- Cukinia faszerowana z mięsem
- Bakłażan zapiekany z mozarellą
Bruschetty
- Z mozarellą i pomidorami
- Z pomidorami, oliwkami i bazylią
- Z szynką parmeńską i melonem
- Kanapeczki z mozzarellą, pomidorem i rukolą
Crostini
- Z pomidorem i odrobiną sosu bazyliowo-czosnkowego
- Z cukinią i bakłażanem z miętą
Sałatki
- Mista
- Z mozzarellą, truskawkami i młodym szpinakiem
- Caprese
- Szparagowa w sosie śmietanowo-cytrynowym
Napoje
- Kawa, herbata
- Soki owocowe
- Napoje gazowane
- Woda mineralna
- Wino białe i czerwone