IMPREZY PLENEROWE, GRILL
Dania z grilla
- Pierś z kurczaka marynowana w sosie jogurtowym z curry
- Boczek w glazurze porzeczkowej
- Szaszłyki z indyka z warzywami
- Żeberka w zalewie miodowej
- Karkówka z glazurą musztardową
- Kiełbasa z grilla
- Ziemniaki pieczone
Przekąski
- Mięsa faszerowane
- Wieprzowa rolada pasterska
- Polędwiczki wieprzowe na pomidorach
- Pasztety pieczone z sosem chrzanowym i ćwikłą
- Kurczak z morelą na pomarańczy
- Twarożek babuni
- Smalec domowy z jabłkami
Bar Sałatkowy
- Kolorowa z selerem naciowym
- Italia z wiórkami sera, szynki i salami
- Z pikantnymi kulkami z bialego sera
Dodatki
- Musztarda, keczup,
- Ogórki kiszone, pikle
Warzywa w postaci baru sałatkowego
- Pomidory
- Ogórki
- Rzodkiewki
- Marchewka
- Seler naciowy
- Sałata strz.
- Papryka
- Ser feta
- Oliwki
- Fasola
Sosy do baru sałatkowego
- Winegret
- Czosnkowo-ziołowy
- Jogurtowo pomidorowy
Mini ciasteczka koktajlowe
Owoce
Menu dla dzieci
- Miodowe skrzydelka z grilla
- Mini szaszłyki drobiowe
- Kartofle pieczone w folii
Stół polski - regionalny
- Pieróg lubelski gryczany lub jaglany
- Deska mięs pieczonych, kiełbas i pasztetów
- Kresowa szynka na gorąco z kaszą gryczaną
- Kaszanka grillowana z cebulką
- Bigos myśliwski
- Mięsa faszerowane
- Wieprzowa rolada pasterska
- Ogórki kiszone
- Twarożek babuni
- Smalec domowy z jabłkami
- Chrzan, ćwikła, pikle
- Chleb wiejski ciemny i jasny, cebularze
- Ołatki z jabłkami na słodko